Facebook Image

 

26-10-2019

Ongeveer een jaar geleden sinds onze laatste update! Hoe kan dat? 
Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opstarten van onze eigen webshop. Naast het inspireren van mensen om op een leuke manier in beweging te zijn, zijn wij nu ook begonnen met een webshop waarmee wij mensen inspireren om beter voor zichzelf én voor de aarde te zorgen. Dit doen wij middels plasticvrije producten, superfoods en middels heerlijke gezonde recepten. 
Neem eens een kijkje:
www.gaiagoods.nl

 

 

29-11-2018

De afgelopen weken hebben we verschillende sportieve activiteiten verzorgd op basisschool Wereldwijs in Landgraaf. Met de jongsten hebben wij Beestenboel gespeeld en met de ouderen Ready Set Train! Beiden zijn spellen die mensen motiveren om op een speelse manier te bewegen.
De kinderen waren erg enthousiast en ook wij hebben ervan genoten!

 

24-04-2018

Vandaag waren wij uitgenodigd op DeNieuwstePabo voor het introduceren van een minor. Wij begeleidden de studenten in het maken van een spel. Ook met Ready Set Train! lieten de studenten hun enthousiasme zien, wat heel mooi was om te zien. Ik heb wel vertrouwen in deze nieuwe groep toekomstige leerkrachten! 

 

15-01-2018
Vandaag waren wij op IBBO, een hele bijzondere basisschool in Geleen. Hier hebben wij ook weer Ready Set Train! gedaan met de kids. Wat hadden wij een lol!

27-11-2017
De laatste tijd hebben wij het erg druk gehad! Afgelopen weken hebben wij samengewerkt met gemeente Voerendaal en Basisschool de Schatgraver in Landgraaf, waarbij we met grote groepen kinderen Ready Set Train! hebben gespeeld. Op basisschool de Schatgraver hebben we de groepen 4 tot en met 6 laten bewegen. Het was een leuke tijd en wij verheugen ons nu al op de volgende keer!

19-04-2017 en 20-04-2017:
Ready Set Train! bij Trajekt Maastricht!

 

19-03-2017
Zuiderspel: wij hebben in totaal 9 uur lang Ready Set Train! gedemonstreerd.
Er waren ongeveer 1700 mensen waarvan velen kennis hebben gemaakt met ons sportieve kaartspel.
We denken terug aan Zuiderspel met een voldaan gevoel en steeds minder wordende spierpijn!

07-03-2017

Vandaag waren wij bij Basisschool de Bolster in Nuth! 

Hier mochten wij "Ready Set Train!" laten zien tijdens de gymlessen van de groepen 6, 7 en 8.
Wij hebben het spel in totaal met ongeveer 120 kinderen gespeeld! Ook de leerkrachten deden enthousiast mee.

We hopen dat iedereen vanmiddag net zo veel plezier heeft gehad als wij!  

 07-07-2016

Gisteravond was Brankiegames op DeNieuwstePabo te Sittard. Het thema van deze avond was 'reis naar de 21ste eeuw'. Brankiegames was uitgenodigd om op de Technologiemarkt te vertellen over hun spellen (en met name de spellen gericht op het onderwijs), over het puntensysteem en over onszelf. Het was een gezellige en productieve avond, die ontzettend goed georganiseerd en gecoördineerd werd door de studenten van de minor Digicoach!

 
26-06-2016
Afgelopen weekeinde was Brankiegames op Zomerspel. Dit is een spellenbeurs (dit jaar met als thema ‘het Wilde Westen’) die werd georganiseerd in de Belgische stad Merelbeke.   
Aldaar hebben we erg leuke reacties gekregen op het spel waar momenteel nog hard aan gewerkt wordt. Daarnaast heeft een aantal spelfanaten feedback gegeven op het prototype. Deze feedback zijn we nu aan het verwerken en zeer binnenkort zullen de eerste exemplaren gedrukt kunnen worden! 

Klantenservice

Vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen!
Naam
E-mail